Malzemeler
- 2 yumurta
- yoğurt
- sıvıyağ
- Arasına
- Köy peyniri
- Maydanoz
Tarif
- Teflon tenceremizin dibine biraz sıvı yağ ile yağlayalım.
- Yufkanın bir tanesini tencereden sarkacak gibi yerleştirelim.
- Hazırladığımız börek harcından biraz dökelim.
- Sonra diğer yufkayı parçalayarak harcın üzerine yerleştirelim ve harcımızdan biraz daha sürelim üzerine biraz peynirli karışım ekleyelim böylelikle elimizde kalan
- 2. yufkayı bitirelim.
- Tencereden 1. yufkadan dışarı sarkan kısımları da üstüne getirip üzerine biraz daha sıvı yağ sürüp kapağını kapatıp kısık ateşte altının pişmesini sağlıyoruz.
- Altı pişen böreğimizi ters çerivip bu sefer de diğer kısmın pişmesini sağlıyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder