
1 adet büyük boy armut
2 çorba kaşığı toz şeker
175 gram kepekli bisküvi
300 gram beyaz çikolata
3 çorba kaşığı krema
100 gram dövülmüş fındık-fıstık karışımı
Üzerine
40 gram bitter çikolata

Armudu soyup

çekirdek yatağını çıkarın. Küçük doğrayıp

toz şekerle birlikte 5 dakika pişirin ve soğumaya bırakın. Bisküvileri
irice kırın. Çikolatayı benmari usulü eritin. Kremayı karıştırıp

iyice çırpın. Tüm malzemeyi karıştırıp

18 cm çapındaki yuvarlak kalıba dökün. Buzdolabına yerleştirip

iyice donana dek dinlendirin. Bitter çikolatayı eritip

pastanın üzerine dökün. Dilimleyerek servis yapın.
Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder